miercuri, 13 februarie 2013

Mania Uleiului de Argan


Uleiul de argan, secretul Marocului, a fost descoperit de intreaga lume!
Cu doar cativa ani in urma acesta era doar un privilegiu rezervat doar localinicilor si turistilor, devenind acum acum o adevarata obsesie.
Profesionisti in domeniul frumusetii, dermatologi, specialistii in remedii naturiste, prezentatori tv si vedete celebre recomanda uleiul de argan, aproape obsesiv, cand vine vorba de rutina de ingijire a parului, tenului si intregului corp.
Peste ocean, in Statele Unite ala Americii acest trend a luat o amploare considerabila, implicand vedete celebre in promovarea anumitor branduri de ulei de argan, fiecare dorind sa convinga ca produsul lor este cel mai bun.
Bineinteles ca fiind vorba de lansari serioase, care implica evenimente de Hollywood, cu vedete mega celebre, pretul acestor produse este pe masura - ganditi-va doar la costurile de publicitate si costurile ambalajelor mai sofisticate si distributia in magazine de lant cu renume.
Fotomodelul Josie Maran a lansat o linie de produse pe baza de ulei de argan, care poate fi gasita in magazinele Sephora, la preturi destul de piperate.


La noi in tara acest curent parca inca nu a devenit atat de comercial, in sensul ca vedetele care promoveaza uleiul de argan, il promoveaza ca produs generic si nu un brand anume, insa, in curand, sunt convinsa ca un brand cu o sustinere financiara serioasa va implementa acest model si la noi. Deja am vazut in supermarketurile Carrefour, la raionul de cosmetice, ulei de argan.
Va dati seama cat de comercial a devenit...ma intreb pana cand vom mai gasi pe piata ulei de argan autentic... cu o cerere atat de mare, in continua expansiune, pentru un produs care se obtine doar intr-o anumita arie protejata si limitata din Maroc...
Sursa foto: www.mmbearcupoftea.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea Dumneavoastra conteaza...