joi, 15 decembrie 2011

Program de Loialitate

Pentru ca ne bucuram ca ne sunteti client si dorim sa avem o relatie de lunga durata, va acordam puncte cadou pentru fiecare comanda.

Pentru a transforma punctele de loialitate intr-un voucher si pentru a beneficia de reducere, este necesar sa efectuati operatiunea inainte de a finaliza comanda. Urmatii Pasii:
1. Click pe "Contul dumneavoastra" ( in dreapta ecranului, in partea superioara)

2. Click pe "Punctele mele de loialitate" ( ultimul rand din sectiunea Contul Meu) - se vor afisa comenzile dumneavoastra si punctele aferente acestora.

3. Click pe "Transforma punctele mele intr-un voucher de ... lei." -- imediat va se va genera un cod format din litere si cifre.

4. In caseta din dreapta ecranului "Cos", click pe Cos, apare "Sumar cos cumparaturi" - introduceti codul de reducere imediat in caseta aflata dupa sumarul comenzii.

* pentru fiecare 10 lei utilizati la achizitii de produse de pe naturissimo,
veti primi 1 punct de fidelitate, in valoare de 0.5 lei;


* punctele acumulate trebuie transformate in voucher, inainte de a finaliza comanda.

* atunci când vizualizaţi coşul se va afişa si numarul total de puncte adunat la acea comanda;

* punctele pot fi transformate intr-un cupon valoric care va putea fi folosit la una dintre urmatoarele comenzi, valoarea aferenta scazandu-se din valoarea comenzii lansate;

* veti putea urmari evolutia punctelor dvs. foarte usor prin accesand contul dvs. de utilizator la secțiunea Punctele mele de loialitate;

* daca doriti sa utilizati punctele de fidelitate, urmati etapele urmatoare: Autentificare - Contul Meu - Punctele mele de loialitate - click pe Transforma punctele in voucher, se va genera un cod automat pe care il veti putea introduce la finalizarea comenzii.

Pentru orice alte probleme sau nelamuri va rugam sa ne contactati telefonic, prin email sau sa adaugati un comentariu la comanda lansata.


Va multumim pentru loialitate!
Cu drag,
Echipa Naturissimo

Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea Dumneavoastra conteaza...